Commerciële samenwerking op hoog niveau

Over Forix Groep
Forix Groep is in 2002 gestart als een commerciële samenwerking tussen Willemse dierenvoeders in Vijfhuizen en Hano tuin & dier in Noordwijkerhout. De focus lag niet uitsluitend op gezamenlijke inkoopkracht, maar vooral op het verbeteren van verkoopkracht.

De samenwerking had een belangrijk en uniek uitgangspunt: samenwerking vanuit dezelfde formule, maar met behoud van eigen identiteit en eigen specialisme. Dat uitgangspunt is nog steeds één van de belangrijkste pijlers van de commerciële organisatie.

Inmiddels zijn er 23 grootschalige deelnemende winkels, waarvan 10 met een eigen Pets Health dierenkliniek. De groep groeit inmiddels door. De focus van de activiteiten is speciaal afgestemd op grootschalige, regionaal opererende zelfstandige dierenwinkels.

Forix Groep groeit beheerst met het aantal aangesloten ondernemingen. Bestaande grootschalige winkels hebben zich aangesloten en ook is Forix Groep meermaals betrokken geweest bij de start en opbouw van nieuwe vestigingen. Alle expertise is daar voor in huis. De bedrijfsgrootte van de aangesloten ondernemingen en de verzorgingsgebieden zorgen op dit moment voor een substantiële gezamenlijke omzet.

Wat biedt Forix Groep voor de ondernemer?

Neem voor meer informatie contact met ons op.